Vitalis WoonZorg Groep biedt diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aan senioren in Eindhoven en Heerlen. We zijn er graag in elke fase van het ouder worden.

In Eindhoven hebben we 4 verpleeghuizen en 2 revalidatiecentra. Bovendien biedt Vitalis verschillende vormen van welzijn en zorg aan in 5 Residenties en 19 WoonincPlusVitalis appartementencomplexen in Eindhoven. Variërend van thuiszorg tot aan intensieve verpleeghuiszorg. Ook in Heerlen is Vitalis actief. Met het aanbod op sociaal en recreatief gebied en de aandacht voor kunst en cultuur creëert Vitalis WoonZorg Groep de voorwaarden voor wonen in eigen stijl en naar eigen keuze.

Voor meer informatie: www.vitalisgroep.nl 

 

Visie kunst en cultuur.

Bij Vitalis werken ongeveer 2300 werknemers, die samen met meer dan 1.250 vrijwilligers, ondersteuning bieden aan meer dan 6.500 ouderen. Naast zorg biedt Vitalis hen ook welzijnsdiensten aan. Er wordt veel georganiseerd zoals o.a. concerten, markten, filmavonden, fitness, lezingen, wandelingen, literaire salons, Socrates café, live vertoningen met het Parktheater en dansen. Dit uitgebreide aanbod kan alleen gerealiseerd worden door de contacten met vele partners. Vitalis stelt daarom zijn netwerk beschikbaar om partner evenement zichtbaard te maken. De activiteitenbegeleiding, coördinator ankerpunt voor de wijk of coördinator kunst & cultuur kan u informeren over de mogelijkheden. U kunt uw evenement ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In samenwerking met SamenUITagenda beheerd Vitalis WoonZorg Groep deze portal website. Doelstelling is mensen met elkaar verbinden rondom evenementen en activiteiten. Naast het reguliere aanbod hebben wij ook speciale projecten kunst en cultuur. 

 


"Mijn recept voor leven is doodsimpel. 's Morgens sta ik op en 's avonds ga ik naar bed. De tijd daartussen probeer ik mij zo goed mogelijk bezig te houden"  Cary Grant (1904-1986), Amerikaans acteur