Samen gemaakt op Eik2

Elke bewoner, familielid, verzorgende, vrijwilliger en iedereen die nog meer in en rond Vitalis Peppelrode is via Peppelrode met elkaar verbonden en vormt samen één grote familie. Ieder heeft binnen deze familie zijn eigen taak, zijn eigen rol. Alles gericht op het fijn wonen in een warme en veilige omgeving.

We gaan dat grote familie gevoel tastbaar maken. Zichtbaar op de afdeling Eik 2. We maken samen een kunstwerk. Een mooi object aan de muur waar iedereen zich mee verbonden voelt en graag naar komt kijken. Samen met bewoners, familie, verzorgenden en vrijwilligers van de afdelingen gaan we dit bijzondere object maken. 

Op een aantal momenten wordt, onder begeleiding van kunstenaar Caroline Peeters, een creatieve middag op de afdeling georganiseerd, waarbij iedereen zich vrijwillig kan aansluiten.
Participatie zorgmedewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en familieleden. Samen werken aan één doel (relatiedriehoek bewoner-medewerker-familie)
.

Meer informatie
Wendy van Zon, coördinator kunst en cultuur Vitalis Intensieve zorg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Galerij

.

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Partners

Samen gemaakt op Eik 2, is een project van Vitalis WoonZorg Groep dat in samenwerking met Kunstenaar Caroline Peeters bewaarplaatsen + keramiek tot stand is gekomen.

Responsive image
Responsive image