Groepen

Zoek je mensen met gelijke interesses? Word direct lid van één van onze groepen of maak zelf een leuke groep. Hiervoor moet jezelf wel even aanmelden. Aanmelden, groepen maken of lid worden van een groep is gratis. Er zijn openbare en besloten groepen. Bij de openbare groepen word je direct lid en kun je direct oproepen plaatsen. Bij besloten groepen moet je eerst toegelaten worden door de beheerder van een groep.

Oproepen

Zoek je iemand om samen mee te wandelen of te fietsen? Wil je voor een aantal geïnteresseerden een leuke workshop organiseren? Of met iemand gezellig een voetbalwedstrijd of film kijken? Op de Vitalis SamenUITagenda kun je heel eenvoudig een oproep plaatsen waar andere gebruikers zich bij kunnen aansluiten. Je kunt een oproep plaatsen, direct in de overizchtpagina van alle oproepen, bij één van de evenementen in onze agenda of in één van de interesse groepen. Geef even aan waar je wilt afspreken (dat kan ook thuis zijn), wat je wilt gaan doen, met hoeveel mensen je wilt afspreken en natuurlijk de datum en de tijd wanneer je wilt afspreken. Heb je wat hulp nodig neem dan even contact op met de activiteitenbegeleiding. De informatie vind je op één van de locatiepagina's.

Oproepen

  • Open Oproep wekelijks 2022 - 2035 Eindhoven
    Schrijf je eens in voor mijn test. Dan weet ik dat het werkt :) . Je mag ook reacties of een foto plaatsen. Ik ben benieuwd!