Live meekijken met Parktheater Eindhoven

Live een voorstelling in het theater bijwonen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Dat is wat bewoners van acht locaties van Vitalis WoonZorg Groep drie keer per jaar beleven.
Met de nodige technische ondersteuning komt een rechtstreekse verbinding met het Parktheater in Eindhoven tot stand. Familieleden, vrienden, kinderen en kleinkinderen zijn van harte uitgenodigd om samen met bewoners van Vitalis voorstellingen vanuit het Parktheater op groot scherm mee te beleven. De bijzondere samenwerking tussen Vitalis en Parktheater resulteerde al in 2014 in een aantal voorstellingen ‘op locatie’. Cabaret, opera en ballet zijn op deze wijze toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer mogelijk is om het theater in de stad te bezoeken.

 

Deelnemende Vitalis locaties zijn: Parc Gender, Kortonjo, Peppelrode, Vonderhof, Berckelhof, Brunswijck, Horst-Kronehoef en Wilgenhof. Bewoners van Vitalis Theresia kunnen op een Vitalis locatie in de buurt meekijken.

Borgen van innovatie, kunst en cultuur als bijdrage aan verhoging van levenskwaliteit van ouderen, Maatschappelijk project met technologische insteek.

Meer info
Wendy van Zon, coördinator kunst en cultuur Vitalis intensieve zorg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Maaike Mul coördinator kunst en cultuur Vitalis wijkzorg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partners

Parktheater Eindhoven, Studio040 en deelnemende artiesten
Programma 2018-2019 The African Mama’s – Christmas Under African Skies, de musical Op hoop van Zegen en Karin Bloemen.
Programma 2017-2018 Liesbeth List de musical, Scala Scapino Ballet Rotterdam en Pogingen iets van het leven te maken, Hendrik Groen. 

VVGlogoPartnersBlanco