Hoe word ik lid van een groep?

Om lid te worden van een groep moet je aangemeld (A) zijn op de site. Je kunt een nieuw profiel aanmaken of gewoon inloggen met je bestaande account. Aanmelden is gratis. Er zijn geen verdere kosten voor gebruikers van de site. Je kunt groepen vinden in het groepen-overzicht
Stap 1
Klik op een groep. Je krijgt nu een detail overzicht van de groep te zien (zie afbeelding).

Stap 2
Rechts, onder de beschrijving van de groep klik je vervolgens op de knop "Treed toe in deze groep" (B). Je krijgt nu een pop-up venster waarin wordt aangegeven of je automatisch bent ingeschreven (open groep) of dat de groeps-beheerder je nog moet accepteren (gesloten groep).
Zodra je geaccepteerd bent zie je je profielfoto bij de leden staan, aan de linkerkant van de groep (C). Bij een gesloten groep krijg je, zodra de beheerder van de groep je heeft geaccepteerd, een notificatie te zien via het wereldbolletje rechtsboven (D). Deze berichten kun je eventueel door laten sturen naar je mail. Notificatie-instellingen kun je instellen via het menu rechtsboven wanneer je klikt op je profielfoto (E).

Responsive image

Opmerking 1
Uiteraard kun je altijd uitschreven. Klik hiervoor op de de knop “Verlaat groep(F). Er verschijnt een pop up venster waarin je nogmaals moet bevestigen dat je uitschrijft. De groeps-beheerder krijgt hiervan een berichtje.

Opmerking 2
Vind je het leuk om alvast een reactie te geven of heb je vragen. Je kunt altijd als gebruiker van de site berichten, foto’s delen op het prikbord bij een groep (G). Uiteraard kun je ook oproepen plaatsen in de groep waarvan je lid bent. De deelnemers krijgen daarvan een notificatie via de wereldbol (D).

Responsive image