Bij SamenUITagenda kun je gratis activiteiten zoeken, aanbieden en organiseren!
 

Meld je aan en ontdek alle mogelijkheden. Ben je eenmaal ingelogd, dan kun je gebruikmaken van vele extra's. Organisaties kunnen via SamenUITagenda ook veel makkelijker activiteiten plannen, regelen en voorleggen aan hun leden, medewerkers of studenten. Bent u van een organisatie kijk dan bij Zakelijk.

Over de activiteiten

Je kan allerlei soorten activiteiten vinden op SamenUITagenda. Wij groeien constant en daarmee het aanbod voor jou ook. Typ gewoon in onze zoekbalk wat er in je opkomt en druk op enter.

Wat wij doen, is een platform aanbieden voor allerlei activiteiten. En dat kan van alles zijn - van stadstochtjes tot huisfeesten, van game avonden tot workshops, en van georganiseerde wandelingen tot kroegentochten of etentjes.

Hoe meer mensen SamenUITagenda gebruiken, hoe groter het aanbod en hoe groter het bereik. Dus vergeet niet je activiteiten te delen op Facebook, Twitter, of wat voor social network je ook gebruikt!

Iets specifieker:

1. Casual (Normale) gebruikers

Mensen uit jouw stad (of juist die ene stad waar je op vakantie gaat), die besluiten dat ze iets kleins of groots willen organiseren. Iedereen kan activiteiten aanbieden op SamenUITagenda, dus wees op de uitkijk voor van alles - van mensen die andere mensen met dezelfde interesses willen ontmoeten, tot feesten, exposities, workshops. Maar ook mensen die samen de Olympische Spelen of het EK willen kijken. Misschien is iemand wel op zoek naar een meerijder om benzinekosten mee te splitten voor een lange reis naar een festival. Alles is mogelijk - als jij het kunt verzinnen.

2. Professionele organisatoren

Sommige mensen organiseren de dingen die wij leuk en boeiend vinden om hun brood mee te verdienen. Wij werken samen met deze mensen en bedrijven om ze te helpen een groter publiek te bereiken, en ook om dingen voor hen gemakkelijker te laten verlopen. We proberen deze mensen systematisch te bereiken per stad of thema. Dat betekent dat je ook de grote en kleine activiteiten die door professionals zijn georganiseerd kan vinden op SamenUITagenda. Meer plezier voor jou, en ook nog eens goed voor de economie.

En maak je niet druk; deze aanbieders worden ook beoordeeld door onze gebruikers (zoals jij!) via reacties en foto's . We willen het zo veilig mogelijk voor je maken wanneer je iets leuks ziet (Oh, en als jij een van die geweldige mensen bent die activiteiten organiseert binnen je huidige werkzaamheden; we willen je dolgraag leren kennen).

Wil je meer weten over bepaalde onderdelen van SamenUITagenda? Kijk dan bij uitleg.
Heb je andere vragen over SamenUITagenda? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


"Logica brent je van A naar B. Verbeelding brengt je overal" Albert Einstein (1879-1955), Duits-Amerikaanse theoretisch natuurkundige en uitvinderr