Hoe plaats ik een oproep?

Antwoord

Stap 1
Om een oproep te kunnen plaatsen moet je aangemeld zijn op de site. Je kunt een nieuw profiel aanmaken of gewoon inloggen met je bestaande account (zie A). Aanmelden is gratis. Er zijn geen verdere kosten voor gebruikers van de site. Ook niet voor het plaatsen van oproepen of starten van een groep. 

Stap 2
Er zijn verschillende plaasten waar je een oproep kunt plaatsen. Zo kun je een oproep plaasten onder een evenement, in een groep en direct bij het oproepenoverzicht.

Responsive image

 

Oproep onder een evenement
Om een oproep te plaatsen onder een evenement ga je naar een detail overzicht van een evenement. in de groep waarvan je lid bent (deze worden zichtbaar onder de groep in het blauw) klik je op één van de knoppen "plaats oproep" (zie C of D)

Opmerking 1
Via het tandwieltje (zie H) kun je de oproep wijzigen of verwijderen.

Opmerking 2
Via het groene knopje in de titelbalk (zie F) van je oproep kun je terug naar de groep waarin je de oproep hebt geplaatst.

Opmerking 3
Schrijf duidelijk op waar je wilt afspreken, hoe laat en waar, zodat je daarna niet meer hoeft te mailen. Mocht je later toch nog een opmerking hebben dan kun je deze heel makkelijk toevoegen via het prikbord van een oproep (zie E). Via het wereldbolletje krijgen deelnemers  daarvan een berichtje (zie G).

Responsive image