DDW voor Ouderen


Expositie Bouwjaar Blits

Van 19 t/m 27 oktober 2019, dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur

WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof, ingang schalmstraat 2, Eindhoven

Meer informatie

Vitalis WoonZorg Groep toont een overzicht van de meest sprankelende en bijzondere kunstprojecten die de afgelopen 10 jaar te zien en te beleven zijn geweest. Graag willen wij deze projecten delen. Omdat we vinden dat ze meer dan de moeite waard zijn én omdat ze een inspiratie zullen zijn voor velen. Actief zijn met kunst en design biedt ouderen ontplooiing, betekenisvol contact, zingeving én plezier.

Tijdens de DDW laten ouderen zien wat voor hen belangrijk is, waar ze mee bezig zijn, waar ze nog toe in staat zijn, dat ze een bron van levenservaring zijn en een inspiratiebron voor social-designers en kunstenaars. We laten zien dat bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen middenin de samenleving staan.. Laten zien hoe ‘rijk’ de ouderdom is. Er is zo veel te vertellen. Daarom presenteren we dit jaar met trots onze expositie ‘Bouwjaar Blits’.

 
Naast de expositie zijn er dagelijks om 14.00 uur ook vele leuke workshops en speeddates met bewoners en kunstenaars. Bovendien vertoond Bios Blits dagelijks om 13.00 en 16.00 verfilmingen van diverse social design projecten met ouderen. Het bezoeken van Bouwjaar Blits is gratis, aanmelden voor de workshops is niet nodig.
 

Exposities tijdens de DDW

Workshops tijdens de DDW

Presentaties tijdens de DDW

Overige evenementen tijdens de DDW

Andere leuke evenementen bij Vitalis