Daar kom ik mijn bed voor uit!

De expositie ‘Daar kom ik mijn bed voor uit!’ gaf een overzicht van de meest sprankelende en bijzondere kunstprojecten die de afgelopen 10 jaar bij Vitalis te zien en te beleven zijn geweest.
Graag willen wij deze projecten delen met Eindhoven, de wereld en alle mensen die betrokken zijn bij Vitalis. Omdat we vinden dat ze meer dan de moeite waard zijn én omdat ze zeker een inspiratie zullen zijn voor velen.

Met kunst door en met ouderen willen we laten zien dat bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen middenin de samenleving staan. Ouderen in het volle zonlicht plaatsen. Iedereen uitnodigen in de ouderenzorg. Laten zien hoe ‘rijk’ de ouderdom is. Er is zo veel te vertellen.

We willen uitgedaagd worden om opnieuw te kijken, anders te denken en nieuwe perspectieven toe te laten. Kunst kan dat als geen ander. Het is binnen Vitalis een andere manier van ontmoeten, een aanjager van innovatie. Onmisbaar.

Meer informatie
Maaike Mul, coördinator kunst en cultuur Vitalis Wijkzorg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Partners

......

Responsive image
Responsive image